Tottelevaisuuskoulutus

IMG_9584osapn

Tavoitteellista tottelevaisuuskoulutusta koirasi kanssa yhdessä harrastamista,

tai vaikka kilpailemista varten, mutta ennen kaikkea Koiraamon toko on

KOIRAN KOULUTUKSEN OPPIMISTA tokon opettamisen kautta.

KESÄTOKO vähintään Koiraamon naksutinkurssin käyneille aloittelijoille
tiistaisin 16.5.-27.6.2017 (vara 4.7.) klo 17.00-18.30. Paikka Muskettikoira tai Pikkarala, ulkotreenit. Hinta 140,-/koira.

Ilmoittautuminen alkanut ja päättyy 28.4. tai kun kurssi on täynnä.

TOKON ALKEISKURSSI 

Tiistaisin 5.9.-12.12. (ei 7.11., vara 19.12.) klo 17.30-19.15. Syyskauden hinta 280,-.

Kurssi jatkuu kevätkauden huhtikuulle 2018 asti, mahdollisuus jatkaa siihen asti.

Vain Koiraamon naksutinkoulutuskurssin käyneille koirakoille. Kurssilaisella oltava käytynä Koiraamon Naksutinkurssi, jolloin on perustiedot ja -taidot naksuttimen käytöstä ja operantista koulutusmenetelmästa.  Suosittelen myös Canis-lehden tilaamista (www.canis.fi). Alkeiskurssin harjoituksissa keskitytään eniten kisoissa yleisimpiin heikkoihin kohtiin, kontaktiin ja paikallaoloon, vähitellen suurenevien häiriöiden alla. Aloittelijat keskittyvät katsekontaktiharjoituksiin, perusasentoon, seuraamiseen ja paikallaoloon erilaisin harjoittein.  Ennen kaikkea tämä kurssi tähtää kuitenkin omistajan koulutustaitojen paranemiseen tokon välityksellä.

Mukaan otetaan 4-6 koiraa. Ilmoittautuminen on menossa ja päättyy 15.8. tai kurssin täyttyessä. Ilmoittaudu joko facebookin inboxin kautta, tekstiviestinä puhelimeen tai sähköpostitse. Tarvitsen nimesi, puhelinnumerosi, sähköpostisi ja koirasi puhuttelunimen, rodun ja syntymäajan. Ilmoittautuminen on vastaanotettu kun olen kuitannut sen sinulle. Paikka on Eläintarvikeliike Muskettikoira, Maikkula (Haaransuontie 12). Tervetuloa mukaan!

TOKON JATKORYHMÄ keskiviikkoiltaisin

Tiedoitus oman fb-ryhmän kautta.

koirakoulu.koiraamo @ gmail.com

(poista välilyönnit)