Pentukurssi

Pentukurssi 9_18

 

maanantaisin 17.9.-5.11.2018 (vara 12.11.) klo 18.15-19.15.

Ilmoittautuminen on alkanut ja päättyy 1.9. tai kun kurssi on täynnä. Tervetuloa!

Eka kerta teoriaa ilman koiria. Muut tunnit harjoituksia pentujen kanssa sisällä ja ulkona.

Ilmoittautuminen menossa ja päättyy 1.9. tai kun kurssi on täynnä. Ilmoittautuminen on vastaanotettu vasta kun olen vahvistanut sinulle sen sinulle.

Lue ennen kurssille tuloa kirjat ”Rauhoittavat signaalit” (Rugaas) ja ”Naksutinkoulutusta koirallesi” (Egvedt/Köste) mutta älä hanki vielä naksutinta :)!

Aloitetaan teorialla (pennut jäävät kotiin hoitajan kanssa).
Seuraavilla kerroilla valikossa sään ja kurssilaisten tarpeiden mukaan mm.
hihnakäytöstä, nenätyötä, hoitotoimenpidehetki, luopumisen opettamisen alkua,
luoksetuloa, maahanmenon opettaminen, rauhoittumista. Viimeisellä kerralla kertausta kurssilla opituista asioista valikoidusti.

Mukaan mahtuu 4-6 pentua (koiran yläikäraja kurssin aloitushetkellä n. 6kk). Kurssikertoja 8. Perheenjäsen pääsee kuunteluoppilaaksi samaan hintaan. Hinta 170,-/koirakko.

Ilmoittaudu joko facebookin kautta, tekstiviestinä puhelimeen tai sähköpostitse. Tarvitsen nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostisi. Ilmoittautuminen on vastaanotettu kun olen kuitannut sen sinulle. Tervetuloa mukaan!

Paikka Eläintarvikeliike Muskettikoira, Maikkula (Haaransuontie 10).

TULEVAT KOIRANOMISTAJAT, jotka haluavat pohtia pennun kanssa aloittamista etukäteen, voivat osallistua kurssille kuunteluoppilaana. Kuunteluoppilaan hinta on puolet kurssin hinnasta.

Kun ilmoittaudut kurssille sähköpostilla, lähetä se osoitteeseen

koirakoulu.koiraamo @ gmail.com  (poista välilyönnit)

ja kerro kurssin nimi, oma nimesi ja yhteystietosi (puhelinnumero, säpo, osoite), sekä koirasi puhuttelunimi, rotu ja syntymäaika.