Pentukurssi

PENNUSTA UNELMIESI KOIRA?

Pentukurssi, jossa tutustut pentuusi paremmin ja opit opettamaan sitä toimivalla tavalla. Koulutus on palkkioperusteista, moitteet, kiellot ja rankaisut eivät koulutusmetodina ole enää tätä päivää. Aloitus teoriatuntina, ja puolessa välissä toinen teoria. Muut kerrat harjoitellaan pentujen kanssa. Lue ennen kurssille tuloa kirjat ”Rauhoittavat signaalit” (Rugaas) ja ”Naksutinkoulutusta koirallesi” (Egvedt/Köste) mutta älä hanki vielä naksutinta :)!

Pentukurssin kesto on 10 tuntia (10 x 60 min.). Kurssin hinta on 220,00€.
Kurssi pidetään Eläintarvikeliike Muskettikoirassa Maikkulassa (Haaransuontie 10) tai Pikkaralassa ulkona. Ilmoittautuminen on alkanut ja päättyy 1.4. tai kun kurssi on täynnä. Mukaan mahtuu 4-6 osallistujaa. Koiran yläikäraja kurssin alkaessa on n. 6kk. Koska pennun koulutus on vaativaa ja vastuullista puuhaa, ohjaajan tulee olla täysi-ikäinen.

***Ensimmäisen pentunsa omistajille Pentukurssi 4.1_19 

tiistaisin 30.4.-2.7.2019 (vara 9.7.) klo 17.30-18.30. Kurssilla opetellaan kunnollinen hihnakäytös, perusteet koulutukseen, aktivointiin ja luoksetuloon, ja joka kerta harjoitellaan hetki rauhoittumista. TÄYNNÄ.

***Ensimmäisen pentunsa omistajille Pentukurssi 6_19

Seuraava Pentukurssi on tulossa useiden kyselyjen johdosta 18.6.-10.9.2019 (ei 16.-30.7., vara 17.9.) klo 18.45-19.45 Maikkulassa ja Pikkaralassa. 10 kerran kurssi, hinta 220,00€.

Ilmoittautuminen on alkanut ja päättyy 1.6. tai kun kurssi on täynnä.

Tätä tulet tarvitsemaan saadaksesi pennustasi unelmiesi koiran. Ilmoittaudu siis pian sinulle sopivalle kurssille, sillä paikkoja on rajoitetusti!

Allaolevassa kuvassa Satun kanssa Reponen, joka on Satun kolmas hälytysryhmässä toiminut viranomaistason pelastuskoira. Nykyisenä eläkeläisenä se on kurssipäivässä menossa mukana. Kuva on otettu pelastuskoirien laviinileirillä Kuusamossa 2014. (Kuvan koira liittyy pentukurssin otsikkoon.)

Satu & Reponen laviiniharjoituksessa

 

TULEVAT KOIRANOMISTAJAT, jotka haluavat pohtia pennun kanssa aloittamista etukäteen, voivat osallistua kurssille kuunteluoppilaana. Kuunteluoppilaan hinta on puolet kurssin hinnasta.

Kun ilmoittaudut kurssille sähköpostilla, lähetä se osoitteeseen

koirakoulu.koiraamo @ gmail.com  (poista välilyönnit)

ja kerro kurssin nimi, oma nimesi ja yhteystietosi (puhelinnumero, säpo, osoite), sekä koirasi puhuttelunimi, rotu ja syntymäaika.