Pentukurssi

Pentukurssi 4_18 maanantaisin 9.4.-4.6. (vara 18.6.).

Kurssin kellonaika 9.4.-7.5. klo 20.15-21.15 ja 14.5.-4.6. (+ varakerta) klo 19.00-20.00. 

Eka kerta teoriaa ilman koiria.

Kurssipaikkana Maikkulassa Eläintarvikeliike Muskettikoira, Haaransuontie 10, Oulu.

Ilmoittautuminen menossa ja päättyy 15.3. tai kun kurssi on täynnä. Ilmoittautuminen on vastaanotettu vasta kun olen vahvistanut sinulle sen sinulle.

Mukaan mahtuu 4-6 koiraa. Kurssin hinta 170,-.

Lue ennen kurssille tuloa kirjat ”Rauhoittavat signaalit” (Rugaas) ja ”Naksutinkoulutusta koirallesi” (Egvedt/Köste) mutta älä hanki vielä naksutinta :)!

Aloitetaan teorialla (pennut jäävät kotiin hoitajan kanssa).
Seuraavilla kerroilla valikossa sään mukaan mm.
hihnakäytöstä, nenätyötä, hoitotoimenpidehetki, luopumisen opettaminen,
luoksetuloa, maahanmenon opettaminen, rauhoittumista. Viimeisellä kerralla kertausta kurssilla opituista asioista valikoidusti.

Mukaan mahtuu 4-7 pentua (koiran yläikäraja kurssin aloitushetkellä n. 6kk). Kurssikertoja 8. Perheenjäsen pääsee kuunteluoppilaaksi samaan hintaan. Hinta 170,-/koirakko.

Ilmoittautuminen alkanut ja päättyy n. 2 viikkoa ennen kurssin alkua, tai kun kurssi on täynnä. Ilmoittaudu joko facebookin kautta, tekstiviestinä puhelimeen tai sähköpostitse. Tarvitsen nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostisi. Ilmoittautuminen on vastaanotettu kun olen kuitannut sen sinulle. Tervetuloa mukaan!

Paikka Eläintarvikeliike Muskettikoira, Maikkula (Haaransuontie 10).

PENTUJEN HIHNAKÄYTÖSKURSSI

maanantaisin 9.4.-7.5. (ei 30.4., vara 14.5.) klo 20.15-21.00 Muskettikoirassa. 

Hinta 60,-. Ilmoittautuminen on alkanut ja päättyy 1.3. tai kun kurssi on täynnä.

alle 6 kk ikäisille  kaikenrotuisille koiranpennuille tarkoitettu kurssi, jossa keskitytään opettelemaan useimmille koirille jokapäiväistä taitoa sujuvaksi.

Mukaan mahtuu 4-6 pentua, ja sama ohjaaja olisi toivottava koko kurssin ajan. 4 kurssikertaa, kesto 45 min/kerta. Perheenjäsen pääsee kuunteluoppilaaksi samaan hintaan.

TULEVAT KOIRANOMISTAJAT, jotka haluavat pohtia pennun kanssa aloittamista etukäteen, voivat osallistua kurssille kuunteluoppilaana. Kuunteluoppilaan hinta on puolet kurssin hinnasta.

Kun ilmoittaudut kurssille sähköpostilla, lähetä se osoitteeseen

koirakoulu.koiraamo @ gmail.com  (poista välilyönnit)

ja kerro kurssin nimi, oma nimesi ja yhteystietosi (puhelinnumero, säpo, osoite), sekä koirasi puhuttelunimi, rotu ja syntymäaika.