Pentukurssi

PENNUSTA UNELMIESI KOIRA?

Pentukurssi, jossa tutustut pentuusi paremmin ja opit opettamaan sitä toimivalla tavalla. Koulutus on palkkioperusteista, rankaisut eivät koulutusmetodina ole enää tätä päivää. Aloitus teoriatuntina, ja puolessa välissä toinen teoria. Muut kerrat harjoitellaan pentujen kanssa. Lue ennen kurssille tuloa kirjat ”Rauhoittavat signaalit” (Rugaas) ja ”Naksutinkoulutusta koirallesi” (Egvedt/Köste) mutta älä hanki vielä naksutinta :)!

Pentukurssin kesto on 10 tuntia (10 x 60 min.). Kurssin hinta on 220,00€.
Kurssi pidetään Eläintarvikeliike Muskettikoirassa Maikkulassa (Haaransuontie 10) tai Pikkaralassa ulkona. Ilmoittautuminen on alkanut ja päättyy 1.4. tai kun kurssi on täynnä. Mukaan mahtuu 4-6 osallistujaa. Koiran yläikäraja kurssin alkaessa on n. 6kk. Koska pennun koulutus on vaativaa ja vastuullista puuhaa, ohjaajan tulee olla täysi-ikäinen.

***Jo koiranpentukokemusta omaaville omistajille Pentukurssi 4_19 DeLuxe        tiistaisin 30.4.-2.7.2019 (vara 9.7.) klo 18.45-19.45. Kurssilla opetellaan kunnollinen hihnakäytös (4h), koulutuksen perusteet (3h), luodaan ns. vieraan ihmisen käsittelyn pohjat (esim. eläinlääkärin kohtaamista varten, 3h), ja joka kerta harjoitellaan hetki rauhoittumista.

***Ensimmäisen pentunsa omistajille Pentukurssi 4_19
tiistaisin 30.4.-2.7.2019 (vara 9.7.) klo 17.30-18.30. Kurssilla opetellaan kunnollinen hihnakäytös, perusteet koulutukseen, aktivointiin ja luoksetuloon, ja joka kerta harjoitellaan hetki rauhoittumista.

Kaikkia näitä tulet tarvitsemaan saadaksesi pennustasi unelmiesi koiran. Ilmoittaudu siis pian sinulle sopivalle kurssille, sillä paikkoja on rajoitetusti!

 

PENNUSTA UNELMIESI KOIRA?

Pentukurssi, jossa tutustut pentuusi paremmin ja opit opettamaan sitä toimivalla tavalla. Koulutus on palkkioperusteista, rankaisut eivät koulutusmetodina ole enää tätä päivää. Aloitus teoriatuntina, ja puolessa välissä toinen teoria. Muut kerrat harjoitellaan pentujen kanssa. Kurssilla opetellaan kunnollinen hihnakäytös (4h), koulutuksen perusteet (3h), luodaan ns. vieraan ihmisen käsittelyn pohjat (esim. eläinlääkärin kohtaamista varten, 3h), ja joka kerta harjoitellaan hetki rauhoittumista. Kaikkia näitä tulet tarvitsemaan saadaksesi pennustasi unelmiesi koiran.

Kurssi pidetään tiistaisin 22.1.-26.3. (vara 2.4.) klo 20.00-21.00 Eläintarvikeliike Muskettikoirassa Maikkulassa (Haaransuontie 10).

Ilmoittautuminen on alkanut ja päättyy 14.1. tai kun kurssi on täynnä. Mukaan mahtuu 4-6 osallistujaa. Koiran yläikäraja kurssin alkaessa on n. 6kk. Koska pennun koulutus on vaativaa ja vastuullista puuhaa, ohjaajan tulee olla lähes täysi-ikäinen. Yksi perheenjäsen pääsee kuunteluoppilaaksi samaan hintaan.

Pentukurssin kesto on 10 tuntia (10 x 60 min.). Lisäksi tälle kurssille osallistujat saavat kaupan päälle yhden kyselytunnin Facebookissa livevideona, sen ajankohta ilmoitetaan kurssilaisille kurssin alkaessa. Kurssin hinta on 220,00€.

Kurssin loputtua samalla kurssipaikalla on suunniteltu jatkuvaksi Nuoren koiran kurssi, jossa opetellaan enemmän koiran henkistä ja ruumiillista väsyttämistä, alustaharjoittelua ja tasapainoilua, ja koiran kehityksessä eteen tulevia uusia tilanteita. Ilmoittautuminen sinnekin on jo auki.

Jos sinulla on jotain kysyttävää, älä epäröi ottaa yhteyttä. Tervetuloa mukaan!

Eka kerta teoriaa ilman koiria. Muut tunnit harjoituksia pentujen kanssa sisällä ja ulkona.

Lue ennen kurssille tuloa kirjat ”Rauhoittavat signaalit” (Rugaas) ja ”Naksutinkoulutusta koirallesi” (Egvedt/Köste) mutta älä hanki vielä naksutinta :)!

Ilmoittaudu 14.1. mennessä joko facebookin kautta, tekstiviestinä puhelimeen tai sähköpostitse. Tarvitsen nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostisi. Ilmoittautuminen on vastaanotettu kun olen kuitannut sen sinulle. Tervetuloa mukaan!

Paikka Eläintarvikeliike Muskettikoira, Maikkula (Haaransuontie 10).

*
Allaolevassa kuvassa Satun kanssa Reponen, joka on Satun kolmas hälytysryhmässä toiminut viranomaistason pelastuskoira. Nykyisenä eläkeläisenä se on kurssipäivässä menossa mukana. Kuva on otettu pelastuskoirien laviinileirillä Kuusamossa 2014. (Kuvan koira liittyy pentukurssin otsikkoon.)

Satu & Reponen laviiniharjoituksessa

 

TULEVAT KOIRANOMISTAJAT, jotka haluavat pohtia pennun kanssa aloittamista etukäteen, voivat osallistua kurssille kuunteluoppilaana. Kuunteluoppilaan hinta on puolet kurssin hinnasta.

Kun ilmoittaudut kurssille sähköpostilla, lähetä se osoitteeseen

koirakoulu.koiraamo @ gmail.com  (poista välilyönnit)

ja kerro kurssin nimi, oma nimesi ja yhteystietosi (puhelinnumero, säpo, osoite), sekä koirasi puhuttelunimi, rotu ja syntymäaika.