Pentukurssi

Pentukurssi TULOSSA

 

Eka kerta teoriaa ilman koiria.

Kurssipaikkana Maikkulassa Eläintarvikeliike Muskettikoira, Haaransuontie 10, Oulu.

Ilmoittautuminen menossa ja päättyy 15.3. tai kun kurssi on täynnä. Ilmoittautuminen on vastaanotettu vasta kun olen vahvistanut sinulle sen sinulle.

Mukaan mahtuu 4-6 koiraa. Kurssin hinta 170,-.

Lue ennen kurssille tuloa kirjat ”Rauhoittavat signaalit” (Rugaas) ja ”Naksutinkoulutusta koirallesi” (Egvedt/Köste) mutta älä hanki vielä naksutinta :)!

Aloitetaan teorialla (pennut jäävät kotiin hoitajan kanssa).
Seuraavilla kerroilla valikossa sään mukaan mm.
hihnakäytöstä, nenätyötä, hoitotoimenpidehetki, luopumisen opettaminen,
luoksetuloa, maahanmenon opettaminen, rauhoittumista. Viimeisellä kerralla kertausta kurssilla opituista asioista valikoidusti.

Mukaan mahtuu 4-7 pentua (koiran yläikäraja kurssin aloitushetkellä n. 6kk). Kurssikertoja 8. Perheenjäsen pääsee kuunteluoppilaaksi samaan hintaan. Hinta 170,-/koirakko.

Ilmoittautuminen alkanut ja päättyy n. 2 viikkoa ennen kurssin alkua, tai kun kurssi on täynnä. Ilmoittaudu joko facebookin kautta, tekstiviestinä puhelimeen tai sähköpostitse. Tarvitsen nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostisi. Ilmoittautuminen on vastaanotettu kun olen kuitannut sen sinulle. Tervetuloa mukaan!

Paikka Eläintarvikeliike Muskettikoira, Maikkula (Haaransuontie 10).

PENTUJEN HIHNAKÄYTÖSKURSSI n.4-6kk ikäisille pennuille

Pikkaralassa / Maikkulassa neljänä maanantaina 20.8.-10.9. (vara 17.9.) klo 17.15-18.00.
Kurssi on tarkoitettu alle 7 kk ikäisille kaikenrotuisille koiranpennuille. Aiemmin hyvätapainen pentu saattaa kasvunsa kehityskausien aikana asettaa yhä useammat omat havaintonsa ympäristöstään kiinnostavammiksi kuin sinun vaatimuksesi, ellei tähän vaikuteta koulutuksella. Nyt on se oikea hetki opettaa koiralle hyvän hihnakäytöksen alkeet loppuelämää varten!
Mukaan mahtuu 4-7 pentua, ja sama ohjaaja olisi toivottava koko kurssin ajan, 4 kurssikertaa. Perheenjäsen pääsee kuunteluoppilaaksi samaan hintaan. Kurssin hinta 80€.
Ilmoittautuminen alkanut ja päättyy 10.8. tai kun kurssi on täynnä. Lähetä ilmoittautuessasi minulle sekä ohjaajan yhteystiedot että koiran tiedot. Tervetuloa kurssille!
TULEVAT KOIRANOMISTAJAT, jotka haluavat pohtia pennun kanssa aloittamista etukäteen, voivat osallistua kurssille kuunteluoppilaana. Kuunteluoppilaan hinta on puolet kurssin hinnasta.

Kun ilmoittaudut kurssille sähköpostilla, lähetä se osoitteeseen

koirakoulu.koiraamo @ gmail.com  (poista välilyönnit)

ja kerro kurssin nimi, oma nimesi ja yhteystietosi (puhelinnumero, säpo, osoite), sekä koirasi puhuttelunimi, rotu ja syntymäaika.