Ohituskurssi

nuorille ja aikuisille ohitusongelmaisille koirille
* * * OHITUSKURSSI 9_18 * * * 

maanantaisin 8.10.-26.11. (vara 3.12.) klo 16.30(17.00)-18.00 (lopullinen aloitusaika riippuu osallistujamäärästä)

Mukaan mahtuu 4-6 koiraa. Hinta 170,00. Jos olet kiinnostunut, kysy lisää! Ilmoittautuminen on alkanut ja päättyy 1.9. tai kun kurssi on täynnä.

Saman ohjaajan tulisi osallistua koiran kanssa koko kurssin ajan. Perheenjäsen on erittäin tervetullut kuunteluoppilaaksi ilman eri veloitusta.
Lue myös alla oleva informaatio:

Ohitusongelmaisille koirakoille kahdeksan kerran kurssi (väh. 9h). Tällä kurssilla ei opeteta katsekontaktissa ohittamista, ei namilla tai lelulla houkuttelua, eikä nypitä hihnasta. Tällä kurssilla opetetaan omistajia opettamaan koirilleen hihna löysällä kulkemista ja ohituksia rauhoittavia eleitä käyttäen. Jos haluat harjoitella sellaisia ohituksia, ilmoittaudu mukaan!

Saat hyvän valmistautumisen, jos osallistut myös 2-osaiselle luennolle koirien elekielestä. Klikkaa tästä: http://koiraamo.nettisivu.org/kurssit/luennot/

Kertaaja eli 2 vuoden sisällä Koiraamon Ohituskurssin käynyt pääsee mukaan puoleen hintaan/koira, kun kurssilla on väh. 4 normaalihintaista osallistujaa ja paikkoja jää täyttämättä ilmoittautumispäivän jälkeen.

Ohituskurssin tavoite on opettaa koirakoille hyvä hihnakäytös ja siistit ohitukset rauhallisesti ja hallitusti. Kurssin pituus osaltaan vaikuttaa tulokseen: kurssilaiset saavat harjoitella arkilenkkeilyjen aikana kurssilla opittuja asioita. Kurssikerran pituus riippuu koirien määrästä.

Kurssi on suunniteltu siten, että helpomman päälle rakennetaan vaativampaa. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi saman koiranohjaajan tulisi olla mukana kurssina jokaisella tunnilla. Tunnille täytyy myös tulla ajoissa, jotta jokaisen tunnin alussa kertomani uudet harjoitukset eivät jää kuulematta.

Ensimmäinen kerta on teoriailta ilman koiria. Ota mukaan muistiinpanovälineet ja paljon aiheeseen liittyviä kysymyksiä.
Jatkossa kaikki koirat eivät ole harjoittelemassa yhtä aikaa, joten koiran tulee kyetä odottamaan autossa yksinkin illan aikana. Otathan huomioon koiran pärjäämisen ja auton lämpötilan!

Ennen ilmoittautumista lue vielä sivu http://koiraamo.nettisivu.org/kurssit/

koirakoulu.koiraamo @ gmail.com

(poista välilyönnit)