Nuoren koiran kurssi

Pop-Up Pentupäivässä ensi lauantaina 1.12. klo 10.30-12.00 Oulun Eläinkodilla opetetaan 2 erilaista tehokasta aktivointiharjoitusta jatko-ohjeineen. Tavoitteena on opettaa koiria löytämään esineitä, ja tehdä pieni jäljestystreeni. Mm. näillä harjoituksilla väsytät nuoren koirasi tehokkaasti ja opetat samalla suunnattoman hyödyllisiä taitoja.
Pentupäivän päätteeksi tutustutaan Oulun Eläinkodin toimintaan ja nautitaan lämpimät glögit sisätiloissa. Osoite on Nikulantie 101, 90650 OULU.

Jos koirasi on korkeintaan vuoden ikäinen ja haluat opetella aktivointia ulkoilmassa, tämä on sinulle! Ilmoittaudu mukaan viimeistään ke 28.11.

Makupalat (paitsi erityisruokavalio), glögi ja opetus sisältyvät hintaan, joka on 39€/koira. Toimi nopeasti ja varaa koirallesi paikka hauskaan päivään!
*
– Kuvassa Satun kanssa Reponen, joka on Satun kolmas hälytysryhmässä toiminut viranomaistason pelastuskoira. Nykyisenä eläkeläisenä se on kurssipäivässä menossa mukana. Kuva on otettu pelastuskoirien laviinileirillä Kuusamossa 2014.

Satu & Reponen laviiniharjoituksessa

 

 

NUOREN KOIRAN KURSSI

torstaisin 20.9.-13.12. (vara 20.12.) klo 20.00-21.00 Muskettikoirassa

6kk-2,5v -ikäisille koirille, joille tarvitaan arkeen perusopetusta. (Jos taas nuorella koirallasi on sellaisia käytösongelmia, ettei sen kanssa kertakaikkiaan voi osallistua kurssille, katso kotisivuiltani tietoa yksityistunneista. Koulutus kannattaa aina, vain sen muodot valitaan koiran mukaan.)

Kurssilla opiskellaan mm. koirien elekieltä, arkitottelevaisuutta, ohituksia, aktivointia ja kouluttamista yleensäkin.

Kurssille otetaan 4-6 koirakkoa. Hinta 240€. Ilmoittautuminen on alkanut ja päättyy 10.9. tai kun kurssi on täynnä.

ILMOITTAUTUMINEN

facebook tai soita tai koirakoulu.koiraamo @ gmail.com  (poista välilyönnit)

ja kerro kurssin nimi, oma nimesi ja yhteystietosi (puhelinnumero, säpo, osoite), sekä koirasi puhuttelunimi, rotu ja syntymäaika.