Näyttelykäytös

IHF CH, C.I.E., WW-10, Suomen erikoisnäyttelyvoittaja -10 JA -14, Ruotsin erikoisnäyttelyvoittaja -14, BH Hofmacher Innig "Reponen"

IHF CH, C.I.E., WW-10, Suomen erikoisnäyttelyvoittaja -10 JA -14, Ruotsin erikoisnäyttelyvoittaja -14, BH Hofmacher Innig ”Reponen”

NÄYTTELYKÄYTÖSKURSSI maanantaisin 8.1.-5.2.2018 (vara 12.2.) klo 18.00-19.00.

5 kerran kurssi, jossa eka kerta ilman omia koiria. Koulutusmenetelmänä  positiivinen vahvistaminen.

Koirakkojen määrä 4-6. Hinta 99,-.

Kerro ilmoittautuessasi, mihin allaolevista aiheista haluaisit perehtyä tällä kurssilla:

– käsittely

– esittäminen

– koiran iloinen ja varma esiintyminen

– poseerauksen opettaminen

– ravi

– muu, mikä:__________________

Ilmoittautuminen on alkanut ja päättyy 18.12.2017

YLEISTÄ TÄSTÄ KURSSISTA:

Näyttelykäytöskurssilla on mahdollisuus viimeistellä kehäesiintyminen eduksenne. Iloinen ja ryhdikäs näyttelykäytös saadaan aikaan hyvällä suhteella ja positiivisesti vahvistamalla – yhtä lailla nuorilla kuin vanhoilla koirilla!

Sinä tiedät rotusi esittämisvaatimukset, ja minä huolehdin koirasi iloisen mielen ylläpitämisestä. Samalla käydään läpi näyttelyyn liittyviä käytäntöjä kun katsotaan, miten koirasi esiintyy parhaiten edukseen esitettäessä.

Esittämisen perusasiat lyhyesti: seisominen, ravaaminen, käsittely.
Näyttelyesiintymiseen ja käsittelyyn keskittyvä lyhytkurssi positiivisesti vahvistamalla, ei pakottamalla. Jos koira ja/tai omistaja on harjoitusta ja neuvoja vailla, tämä on hyvä kurssi. Jos koiralla on ongelmia, aloitetaan siinä tapauksessa yksityistunneilla kurssin sijaan.

Näistä kursseista ovat hyötyneet yhtä lailla huvin vuoksi näyttelykäytöstä opetelleet kuin maailmanvoittajatkin (sekä ennen, että jälkeen kurssin tittelöityneet).

Tutustuthan myös sivuun http://koiraamo.nettisivu.org/koiran-kanssa-taalla/

koirakoulu.koiraamo @ gmail.com

(poista välilyönnit)