Naksutinkoulutuskurssi

Opetellaan käyttämään tätä tarkkaa ja tehokasta positiivisen koulutuksen työkalua erilaisten harjoitteiden kautta. Ensimmäinen ilta teoriaa ilman koiria. Kurssikirjana käytämme kirjaa Naksutinkoulutusta koirallesi (Egtvedt – Köste). Lue se etukäteen (ennen teoriatuntia), sillä kurssiaika ei riitä sen tietojen opettamiseen, vaan käytetään mm. sen tietojen käytännön harjoitteluun. Kirjan painos on loppu, joten lainaus tai käytettynä ostaminen on tarpeen.

Tämä kurssi on edellytys Koiraamon talven tokoon ja aktivointikursseille.

 

Naksutinkoulutuksen peruskurssi 5_19

Neljänä torstaina klo 17.30-20.30 (2h kerrallaan, koirat lepäävät välillä omissa autoissaan), päivämäärät ovat 16.5. (aloitus teorialla, koirat jäävät kotiin, paikkana Muskettikoira), 13.6., 27.6. ja 11.7. (vara 8.8.). Harjoitustunnit sään mukaan joko ulkona Pikkaralassa tai sisällä Muskettikoirassa.

Kurssi käydään osittain käytännössä ja osin verkossa. Kurssilaiset videoivat lyhyitä harjoituksia kotona ja lähettävät kurssin suljettuun facebook-ryhmään. Kommentointi tapahtuu myös siellä.

4-8 koirakkoa/kurssi. Hinta 190,00€.

Ilmoittautuminen on alkanut ja päättyy 15.5. tai kun kurssi on täynnä.

Ilmoittaudu joko facebookin kautta, tekstiviestinä puhelimeen tai sähköpostitse.

Tarvitsen *nimesi, *puhelinnumerosi, *sähköpostisi ja koirasi *puhuttelunimen, *rodun ja *syntymäajan. Ilmoittautuminen on vastaanotettu kun olen kuitannut sen sinulle.

Tervetuloa raottamaan naksuttelun huikean maailman ovea!

Lue ennen tuloasi myös sivu http://koiraamo.nettisivu.org/kurssit/

koirakoulu.koiraamo @ gmail.com

(poista välilyönnit)