Hajutyöskentelykurssi

Kevään mittainen kurssi hajutyöskentelyn tiimoilta ihan kaikenikäisille koirille, erinomainen myös iäkkäämmille tai hieman varautuneemmille koirille!

Annetaan koirille mahdollisuus tehdä sitä minkä ne parhaiten osaavat. Kurssi sisältää mm. noseworkin ja esine-etsinnän elementtejä. Hyvää aktivointia ja hyödyllisiä taitoja arkeen. Palkkioperusteisesti luonnollisesti, sillä se on tutkimustenkin mukaan väkevin tapa opettaa koiraa.
Kurssi pidetään pääasiassa sisätiloissa Muskettikoirassa. Aiempaa koulutustaustaa ei tarvita, kunhan koira on terve, ja kykenee keskittymään olennaiseen (hajut ja makupalojen syönti). Kiinnostuitko?

Kevätkausi: Koiraamon hajutyöskentelykurssi 1_20
maanantaisin 20.1.-20.4. (ei 13.4., vara 27.4.) klo 19.15-n.20.30
pääsääntöisesti Muskettikoirassa, mahdollisesti muuallakin. Koiraamon Naksutinkurssin käyneille koirakoille.

13 kurssikertaa, hinta 299,00€. Ilmoittautuminen on alkanut ja päättyy 6.1. tai kun kurssi on täynnä.


Syyskausi: maanantaisin 2.9.-9.12.2019 (vara 16.12.) klo 19.45-21.00.

15 kertaa. Hinta syyskaudelta 345€ (voit maksaa 1-3 erässä). Mukaan mahtuu vain 4-5 koiraa, joten toimi nopeasti jos haluat mukaan!

TÄYNNÄ.

Koirakoulu Koiraamon pääkouluttajalla Satu Vertaisella on 24 vuoden kokemus ja osallistumisia eri kouluttajien ja asiantuntijoiden koulutuksiin ja luennoille erittäin monenlaisesta hajutyöskentelystä koirien kanssa, mm. jäljestys metsässä ja asfaltilla, tunnistusjälki (ID-jälki), esine-etsintä, nosework, henkilöhaku, pelastuskoiratyöskentely ja näiden lajien koulutus ym.

koirakoulu.koiraamo @ gmail.com

(poista välilyönnit)