Hajutyöskentely: Jäljestys

 

Ns. palveluskoirajäljestyksen alkeiskurssi sulan maan aikaan (alkaen toukokuusta) odotettavissa taas alkukesästä! Tämä on koiran aktivointia parhaimmillaan.


Harjoitellaan ihmisen jättämän jäljen seuraamista sekä kovalla alustalla, että maastossa. Koirat harjoittelevat suurimmaksi osaksi yksitellen kukin omalla vuorollaan. Nartun juoksu ei haittaa. Koiran ei tarvitse osata mitään erityistaitoja kurssille tullessaan, mutta sille täytyisi olla siihen mennessä löytynyt herkku, jota se himoitsee metsässäkin. Kurssille ei oteta äärimmäisen pelokkaita eikä aggressiivisia koiria. Pennut ovat tervetulleita kurssilaisiksi, kunhan ovat riittävän reippaita osallistuakseen (alaikäraja n. 10 vk). Ohjaajan tulee olla sama koko kurssin ajan.

Koiraamon JÄLJESTYKSEN ALKEISKURSSIT vuonna 2020

koiran aktivointiin, lajiin tutustumiseen tai tositoimiin tähtäämiseen. Uusittu kurssi sisältää 8 kurssikertaa, joista ensimmäiset 4 opettavat kovan alustan jälkeä ja jälkimmäiset 4 metsäjälkeä. Tällä yhdistelmällä koirastasi tulee tarkempi jäljestäjä, ja sinä saat monipuolisemman harjoitusvalikon jatkoon.

PÄIVÄKURSSI torstaisin 14.5.-2.7.2020 (ei 25.6., vara 2.7.) klo 12.00-14.00.  

ILTAKURSSI torstaisin 14.5.-2.7.2020 (ei 25.6., vara 2.7.) klo 17.00-20.00.

Teoriat ensimmäinen ja viides kurssikerta molemmille kursseille yhdessä iltaisin klo 17.00-n.19.00. Ne pidetään maastossa nuotion äärellä, tai Muskettikoirassa kelin ollessa todella huono. Näinä päivinä ei harjoitustunteja, eli ei koiria mukaan. Molempina teoriailtoina pukeudu säänmukaisesti maastonkestävin kengin, saatamme Musketissakin ollessa olla osan ajasta ulkona ja osan sisällä.

Mukaan mahtuu vain 4 koirakkoa. Sama koiranohjaaja koko kurssin ajan.
Hinta 320€.

Ilmoittautuminen on alkanut ja päättyy 23.4.2020

 

Jäljen jatkokurssi Koiraamon jäljen alkeet tänä kesänä käyneille koirakoille (sekä asfaltti- että metsäjälkiryhmäläisille). Luvassa molempia lajeja kaikille!

alkukesästä maanantaisin klo 17.30-21.00. Tarkemmat päivämäärät tulevat lähiaikoina.

 

 

koirakoulu.koiraamo @ gmail.com

(poista välilyönnit)