Koiran kanssa Koiraamossa

 

 KOIRAAMON VAKIKÄYTÄNNÖT

koskien niin kursseja kuin yksityisvastaanottoa, sekä Pikkaralassa, että Maikkulassa

tassunjälki1mini

Pidäthän koiriesi (myös kotiin jääneiden) terveydenhuollon, rokotukset ja loishäädöt ajan tasalla ja tulet vain kaikin puolin terveen koiran kanssa, toivovat Koiraamon koirat.

tassunjälki1mini

Vain yksi ihminen toimii koko kurssin ajan varsinaisena koiran ohjaajana. Yksi perheenjäsen on tervetullut kurssille mukaan kuunteluoppilaaksi samaan kurssihintaan, jos vain tiloihimme kaikki mahtuvat.

Kuunteluoppilas (ei kenenkään läsnäolevan perheenjäsen) pääsee mukaan kurssille ilman koiraa puoleen hintaan ns. harjoitustunneille, teoriatunnit maksavat kaikille saman. Yksi perheenjäsen pääsee koiran ja ohjaajan kanssa ilmaiseksi mukaan.

Jos haluat ottaa kurssille toisenkin koirasi ja toimit molempien ohjaajana, saat toisen koiran kurssipaikan puoleen hintaan. Jos toiselle koirallesi tulee eri ohjaaja (esim. perheenjäsen), heistä menee normaali kurssimaksu.

tassunjälki1mini

Oikeus hintojen muutoksiin kesken vuoden (ei kesken kurssin) pidätetään Koiraamolla.

tassunjälki1mini

Jos jostain syystä jätät tulematta ja ilmoittamatta viimeistään ed. päivänä kurssin aloituksesta, joudun laskuttamaan silti täyden kurssimaksun. Tällöinhän joku muu jää ilman kurssipaikkaa.

Kurssimaksu on sitova ilmoittautuminen. Sitä ei hyvitetä kuin silloin, jos kurssi peruuntuu järjestäjän taholta. Annan kurssin alussa laskun mukaan, ja sinulla on eräpäivään asti aikaa päättää, koetko saavasi rahoillesi vastinetta. Voit myös maksaa paikan päällä käteisellä, jos illan kurssien välissä jää aikaa.

tassunjälki1mini

Ilmoitan mahdollisista muutoksista kurssi-illan suhteen kotisivuillani ja Koiraammon facebook-sivulla ja/tai tekstiviestillä osallistujien puhelimeen. Tarkista nämä ennen kurssille lähtöä.

tassunjälki1mini

Koirat ovat koiria, omistajiensa vastuulla myös kurssin aikana. Hyvän koiratavan mukaisesti toiselle koiralle vammoja aiheuttaneen koiran omistaja maksaa väh. puolet eläinlääkärikuluista täälläkin. Koiraamo ei vastaa koiralle mahdollisesti tapahtuvista vahingoista, ja suosittelenkin koiran vakuuttamista riittävällä tavalla ennen kurssin alkua.

tassunjälki1mini

Voit ulkoiluttaa koirasi siihen varatulla alueella Muskettikoiran ympäristössä ja meidän tonttiamme ympäröivillä teillä sekä ennen että jälkeen käytännön harjoittelun, tarvittaessa sen aikanakin. Meidän pihateillemme tai rakennusten reunoille koirat eivät saa tehdä mitään tarpeitaan, sillä niihin merkkailevat sitten kaikki muutkin koirat kuukausia eteenpäin. Sama koskaa Muskettikoiraa, erityisesti sen oviaukkoja ja sisätiloja. Pidä siis silmäsi koirassasi; toisten koirien hajut saattavat provosoida hieman sinunkin koiraasi. Kakkapussi on näissäkin kuvioissa tarpeen.

tassunjälki1mini

Varaa itsellesi rento mieli, säänmukaiset vaatteet ja kengät, ja kätevä namilaukku jollaisia saa hyvinvarustetuista eläintarvikekaupoista, jotta voit jättää muovipussin pois käytöstä.

Tuo koiraasi varten runsaasti valmiiksi pilkottuja makupaloja (herkullisen tuoksuisia, pehmeitä, korkeintaan puolukan kokoisia eli kerralla nieltäviä) ja miellyttävät varusteet. Koiran kaulapannan tulee ylittää 2 nikamanleveyttä eikä saa olla kuristava. Valjaiden tulee olla koiralle miellyttävät ja joissa koira pysyy; ei vedonestovaljaita tms. Taluttimen on hyvä olla ihan tavallinen. Kaikkien varusteiden täytyy olla niin  hyväkuntoisia, että ne eivät petä rajussakaan loikassa.

Kesäisin koirasi tarvitsee autossa riittävän läpituuletuksen, vettä ja kupin, ja viileämmälllä ilmalla koiralle lämpimän takin/puvun. Autossa odottavalle koiralle tulee erittäin helposti kuuma tai kylmä.

tassunjälki1mini

Jos sinulla on vielä jotain kysyttävää ennen kurssin alkua, ota yhteyttä!

koirakoulu.koiraamo @ gmail.com    (poista välilyönnit)

p. 040-7317639

facebook